Τρόποι Πληρωμής


Αντικαταβολή

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της Γενικής Ταχυδρομικής Courier, σε περίπτωση που έχετε δηλώσει αποστολή με κούριερ και πληρωμή με αντικαταβολή.

Κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης της εταιρείας μας, Εθνικής ή Eurobank.

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς.Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

PayPal

 

Αποστολή


Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική Courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας όπου μπορεί να χρειαστούν 3-5 εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα 7:00 έως Πέμπτη 12:00 επεξεργάζονται άμεσα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή επεξεργάζονται Δευτέρα. Επίσης οι παραγγελίες που καταχωρούνται στις επίσημες αργίες ή παραμονές αυτών θα επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Αυτό γίνεται με σκοπό να μην παραμένουν τα προϊόντα για πολλές ημέρες στη μεταφορική εταιρεία.

Χρεώσεις αποστολών: